Spring til indhold
Home » How to » Sådan sletter du en Instagram-konto permanent

Sådan sletter du en Instagram-konto permanent

Denne artikel er en guide med skærmbilleder, der hjælper dig med, hvordan du permanent sletter din Instagram-konto.

Selvfølgelig er der tidspunkter, hvor du ønsker at afbryde forbindelsen fra sociale platforme såvel som midlertidigt. Mere end nogensinde vælger folk at slette deres tilstedeværelse på sociale medier for at leve et liv, der er mindre fokuseret på onlinekultur. Uanset om du forsøger at beskytte dine fremtidige karriereaspekter ved at slette dine sociale medier eller reducere adgangen til din telefon lidt, kan sletning af dine sociale mediekonti føre til et sundere liv.

At slette din Instagram-konto permanent kan virke som et vigtigt skridt, men det er nemt at gøre, hvis du er klar til at frigøre dig fra din profil og få lidt spillerum tilbage i dit liv.

Sådan sletter du din Instagram-konto permanent. Bliv ved med at rulle for at tjekke det ud.

Gem dine Instagram-data, før du sletter din konto

Før du bliver frustreret eller blot sletter din Instagram-konto permanent, er det en god idé at sikkerhedskopiere dine Instagram-data. Du vil ikke kunne tilføje dem igen senere, men du kan have værdifulde billeder, interaktioner og venner. Når du sletter din konto, sletter Instagram din konto og alt i den. Alle billeder, likes, kommentarer og venner vil blive permanent fjernet. Følg disse trin for at gemme dine kontodata:

  1. Åbn “Instagram” og tryk på “Profilikon” i nederste højre hjørne .
    img
  2. Tryk på “hamburger-ikonet” (Menu) øverst til højre , og tryk derefter på “Indstillinger” nederst .
    img
  3. Vælg “Sikkerhed” , og tryk derefter på “Data Download” .
    img
  4. Indtast din “e-mailadresse” og tryk på “ Anmod om download “.
    img

Inden for 48 timer sender Instagram en e-mail med din fulde profilfil til den e-mailadresse, du har angivet. E-mailen indeholder billeder, kommentarer, profiloplysninger og enhver information, som du måtte have brug for at få adgang til i fremtiden. Selvom du tror, du aldrig får brug for disse data igen, er det et vigtigt skridt i at beskytte dine oplysninger, når du vil se dem. Hvis du ikke gør dette, vil du miste dine oplysninger fuldstændigt, og uanset hvor meget du prøver, vil du aldrig kunne få dem tilbage.

Sådan sletter du en Instagram-konto permanent

Når du har gemt dine data, kan du fortsætte til Slet din konto. Instagram tilbyder brugerne to muligheder. Den første er permanent at slette din konto og alt relateret til den, den anden er en midlertidig mulighed.

Permanent sletning af din Instagram-konto er kun muligt gennem en browser, men du kan gøre det både på mobil- og desktopbrowsere. Instagram vil midlertidigt deaktivere din konto i 30 dage, før din profil forsvinder for altid. Så hvis du ombestemmer dig, kan du gendanne det. Sådan sletter du din Instagram-konto permanent.

  1. Speciel i browser Gå til siden ” Slet Instagram-konto ” (sørg for, at du er logget ind).
    img
  2. Vælg årsagen til sletningen fra rullemenuen.
    img
  3. Klik eller tryk på knappen “Slet” for at bekræfte din beslutning.
    img

Sådan slettes eller deaktiveres Instagram-konto midlertidigt

Hvis du ikke vil tage en pause fra Instagram eller træffe irrationelle beslutninger, skal du ikke slette din konto, bare deaktivere den. Deaktivering vil logge dig ud og skjule din profil. Du har muligvis slettet din konto for så vidt angår dine følgere. Denne metode giver dig dog mulighed for at gendanne en midlertidigt deaktiveret profil ved at logge ind igen når som helst. Følg disse trin for at deaktivere din konto:

  1. i browseren”Gå til Instagram.com (dette kan ikke gøres i appen).
    img
  2. Log ind, når du bliver bedt om at logge ind.
    img
  3. Klik eller tryk på “Profilikon” i øverste højre hjørne .
    img
  4. Klik eller tryk på “Profil ” og vælg derefter “ Rediger profil “.
    img
  5. Rul ned og tryk på “Deaktiver min konto midlertidigt ” til højre for knappen “Send” .img
  6. Du vil spørge hvorfor. Vælg en mulighed fra rullemenuen.
    img
  7. Indtast venligst din kontoadgangskode igen.
    img
  8. Klik eller tryk på “Deaktiver din konto midlertidigt” .
    img

Du kan ikke slette Instagram, hvis du ikke kan logge ind

Ovenstående trin er nemme at finde, hvis du er blevet hacket og ønsker at beskytte dit privatliv, men ikke hvis du ikke kan huske dine loginoplysninger. Desværre er der ingen måde at slette eller deaktivere din konto uden først at logge ind, og det kan du heller ikke gøre på Instagram. Hvis du ikke kan huske eller finde din adgangskode, eller hvis nogen har ændret den, skal du følge nedenstående trin for at gendanne din adgangskode.

  1. Start “Instagram-appen” .
    img
  2. Tryk på “ Få loginhjælp ” under knappen “ Log ind ” .
    img
  3. Hvis du bruger Android, skal du vælge enten ” Brug brugernavn, e-mail eller telefon” eller “Log ind med Facebook”.
  4. Hvis du bruger iOS, skal du vælge enten ” Brugernavn” eller “Telefon”.
    img
  5. Når du har foretaget dine valg, skal du følge vejledningen.
    img

Hvis du mener, du er blevet hacket, kan du muligvis ikke bruge den ene eller begge af disse metoder, afhængigt af hvor grundigt hackerne har ændret dine gendannelsesoplysninger.

  1. Åbn appen.
    img
  2. Tryk på Få login-hjælp under login-feltet .
    img
  3. Vælg muligheden for at indtaste et brugernavn.
    img
  4. Har du brug for mere hjælp ?
    img

Du kan kontakte Instagram ved at følge vejledningen her. De vil bede om oplysninger om din konto, såsom tidligere brugte adgangskoder, genoprettelsesoplysninger osv.

img

Sådan gendannes Instagram-konto efter sletning

Derfor er der ingen mulighed for at gendanne din konto, efter at du officielt har slettet den permanent. Alligevel bruger mange brugere en løsning som beskrevet nedenfor.

For at opsummere skal du rapportere din konto til Instagram som hacket, som vi gjorde ovenfor. Sådan gør du.

  1. Først skal du indtaste dit brugernavn eller din e-mailadresse og klikke på Instagrams ‘Få login-hjælp’ mulighed.
    img
  2. Vælg ‘ Loginproblemer’ herfra.
    img
  3. Følg de samme anvisninger for at vælge den type konto, du vil gendanne , og klik på ‘Min konto er blevet hacket ‘ for at fortsætte.
    img
  4. Vælg derefter ‘Lyt til mere om din oplevelse.
    img
  5. Udfyld formularen, og Instagram sender dig en e-mail inden for et par timer. For at gøre dette skal du til sidst angive nogle bekræftelsesoplysninger såsom et billede uploadet til den pågældende konto, brugernavn, e-mailadresse og/eller bekræftelseskode.
    img

Ved at nulstille og slette din Instagram-konto for altid, kan du endelig få lidt personlig tid til at efterlade det altid tilstedeværende slogan om onlinekultur og undslippe. Hvis du ønsker at deaktivere din konto i et stykke tid, anbefaler vi selvfølgelig, at du midlertidigt deaktiverer din konto.

Sådan sletter du din Instagram-konto permanent.

Updated : 2022-09-21