Spring til indhold
Home » How to » Sådan tilføjer eller fjerner du billeder fra iPhone

Sådan tilføjer eller fjerner du billeder fra iPhone

Denne artikel er en guide med skærmbilleder, der hjælper dig med, hvordan du tilføjer eller fjerner billeder på din iPhone. Tilpas din iPhone-fotohukommelse til at inkludere de fotos, du vil se.

Fotos-appen på iPhone er nået langt. Det er ikke længere et galleri med alle billederne på din telefon. Det, der gør disse billeder specielle for os, er mere end det. Hvis du nogensinde har tjekket fanen Til dig i appen Fotos, ved du, hvad jeg taler om.

iPhone genkender personer, steder og begivenheder i dit bibliotek og samler derefter fotos til videomontager kaldet minder. De montager, som Photos-appen laver, er ofte smukke. Det bestemmer selv, hvilke fotos eller videoer der skal inkluderes i hukommelsen. Så bare læn dig tilbage og nyd, eller hvis du kan lide det så meget, bare del det.

Men hvad hvis du ikke kan lide et bestemt billede i din hukommelse? Eller du elsker dine billeder så meget, at de skuffende nok ikke er en del af din hukommelse. Det er ikke et problem. Du kan nemt tilføje eller fjerne billeder fra hukommelsen.

Nedenfor kan du se, hvordan du tilføjer eller fjerner billeder fra iPhone. Bliv ved med at rulle for at tjekke det ud.

Tilføj billede

Det kan være en smule vanskeligt at tilføje billeder til dine minder. Fotos-appen genkender steder, begivenheder eller personer i dit bibliotek, kuraterer derefter dine egne billeder og skaber minder. Lad os sige, at du tog på tur og tog en masse billeder naturligt. iPhone screener hukommelse baseret på hændelser og inkluderer et fremhævet foto eller video. Du kan tilføje flere billeder.

Men mens du fortsætter med at tilføje billeder, er der ingen garanti for, at de specifikke billeder, du vil tilføje, vil være tilgængelige. Den fulde liste (i mange tilfælde) af fotos eller videoer er ikke inkluderet i dette reservoir. Yderligere billeder, du kan tilføje, kureres stadig af appen Fotos. Den eneste måde at vide, om det er tilgængeligt, er at tilføje et billede og finde det.

READ :  Sådan dæmper du ukendte opkaldere (ukendte numre) på iPhone

Gå til fanen ‘Til dig’ nederst på skærmen.

img

Tryk derefter på den hukommelse, du vil redigere. Hvis du ikke kan se det med det samme, skal du trykke på ‘Vis alle’ for at åbne den fulde liste og finde din hukommelse der.

img

Hukommelsen åbnes, og afspilningen starter i fuld skærm uden valgmuligheder. Et enkelt tryk på skærmen afslører en række tilgængelige værktøjer og muligheder. Tryk på knappen ‘Mere’ i øverste højre hjørne.

img

Tryk derefter på ‘Administrer billeder’ i menuen, der vises.

img

Alle billeder eller videoer, der er tilgængelige i denne hukommelse, vises. Alt, der allerede er i hukommelsen, har et blåt flueben i nederste højre hjørne af miniaturebilledet. Vælg de elementer, du vil tilføje, og tryk på Udført.

img

Hvis du har et billede eller en video, som du gerne ville være en del af dine minder, men ikke er i det udvalgte udvalg, kan du oprette dit eget. Du kan vælge dine egne billeder og videoer og lade Fotos-appen arbejde sammen. Ingen grund til manuelt at sortere i din videomontage.

fjerne billeder

Lad os se virkeligheden i øjnene. Det meste af tiden vil appen Fotos indeholde et eller flere billeder, du virkelig hader, i sin hukommelse. Det gode er, at du ikke behøver at ødelægge det hele. Det kan nemt fjernes fra hukommelsen. Fjernelse af dem fra hukommelsen sletter dem ikke fra biblioteket. Der er flere måder at fjerne billeder fra hukommelsen. Når du har fjernet billeder fra hukommelsen, kan du altid tilføje dem igen ved at bruge trinene ovenfor.

Brug muligheden ‘Administrer billeder’

Åbn hukommelsen, og tryk på for at få mulighederne frem på skærmen. Gå derefter til knappen ‘Mere’ (menuen med 3 prikker) i øverste højre hjørne.

Tryk på ‘Administrer billeder’ i menuen.

img

Et tilgængeligt foto i hukommelsen åbnes. Elementer, der allerede er en del af montagen, er markeret med et blåt gitter. Tryk på det foto, du vil slette, for at fravælge det. Tryk derefter på ‘Udført’.

READ :  Sådan monteres ISO på virtuel maskine i VirtualBox

img

Denne metode er nyttig, når du tilføjer og sletter flere billeder på én gang.

Skjul billeder, mens du ser hukommelse

Du kan også slette billeder fra hukommelsen, mens du ser dem. Hvis du gennemgår dine minder og finder et billede, du virkelig hader, er det bedst at slette det med det samme. Tryk på Hukommelse for at få vist indstillinger på skærmen.

Tryk derefter på ‘Pause’-knappen nederst på skærmen for at sætte hukommelsen på pause for de billeder, du vil slette. Denne indstilling er kun tilgængelig, når hukommelsen er sat på pause.

img

Tryk på ‘Mere’ i øverste højre hjørne af skærmen, og vælg ‘Skjul fra hukommelsen’ i menuen.

img

Brug gennemse-indstillingen

Nogle gange skaber hukommelsen en slags collage til nogle fotos. Med andre ord viser den flere billeder på én gang på skærmen. Nu vil du slette et af billederne fra dem. Når du ser billeder, kommer ovenstående mulighed for at skjule billeder fra hukommelsen ud af vinduet. I dette tilfælde skal du trykke på ‘Gennemse’-indstillingen nederst til højre på skærmen.

img

Når du trykker på Gennemse, fortsætter hukommelsen med at afspille i baggrunden, medmindre du holdt pause, mens du kan gennemse alle billederne i hukommelsen på skærmen.

Tryk og hold på det foto, du vil slette.

img

Der vises flere muligheder. Tryk på ‘Skjul fra hukommelsen’ for at slette den fra hukommelsen.

img

Selvom Photos-appen samler minder for dig, giver den dig stadig meget kontrol over dem. Ud over at tilføje eller slette billeder, kan du redigere titlen, underteksten, længden, musik, form og mere for at gøre dine billeder mere personlige.

Ovenfor har vi set, hvordan du tilføjer eller fjerner billeder på iPhone. Vi håber, at disse oplysninger har hjulpet dig med at finde det, du har brug for.

Updated : 2022-09-22