Hopp til innholdet
Home » How to » Slik legger du til eller fjerner bilder fra iPhone

Slik legger du til eller fjerner bilder fra iPhone

Denne artikkelen er en guide med skjermbilder som hjelper deg med hvordan du legger til eller fjerner bilder på iPhone. Tilpass iPhone-bildeminne til å inkludere bildene du vil se.

Bilder-appen på iPhone har kommet langt. Det er ikke lenger et galleri med alle bildene på telefonen din. Det som gjør disse bildene spesielle for oss er mer enn det. Hvis du noen gang har sjekket For deg-fanen i Bilder-appen, vet du hva jeg snakker om.

iPhone gjenkjenner personer, steder og hendelser i biblioteket ditt, og kuraterer deretter bilder til videomontasjer kalt minner. Montasjene Photos-appen lager er ofte vakre. Den bestemmer selv hvilke bilder eller videoer som skal inkluderes i minnet. Så bare len deg tilbake og nyt, eller hvis du liker det så godt, bare del det.

Men hva om du ikke liker et bestemt bilde i minnet ditt? Eller du elsker bildene dine så mye at de skuffende nok ikke er en del av minnet ditt. Det er ikke et problem. Du kan enkelt legge til eller fjerne bilder fra minnet.

Nedenfor ser du hvordan du legger til eller fjerner bilder fra iPhone. Fortsett å bla for å sjekke det ut.

Legg til bildet

Det kan være litt vanskelig å legge til bilder i minnene dine. Bilder-appen gjenkjenner steder, hendelser eller personer i biblioteket ditt, kuraterer deretter dine egne bilder og lager minner. La oss si at du dro på tur og tok mange bilder naturlig. iPhone skjermer minne basert på hendelser og inkluderer et høydepunktbilde eller video. Du kan legge til flere bilder.

Men mens du fortsetter å legge til bilder, er det ingen garanti for at de spesifikke bildene du vil legge til vil være tilgjengelige. Den fullstendige listen (i mange tilfeller) over bilder eller videoer er ikke inkludert i dette reservoaret. Ytterligere bilder du kan legge til er fortsatt kurert av Bilder-appen. Den eneste måten å vite om det er tilgjengelig på er å legge til et bilde og finne det.

READ :  Hvordan sette farge på mappen i Google Drive

Gå til «For deg»-fanen nederst på skjermen.

img

Trykk deretter på minnet du vil redigere. Hvis du ikke ser det med en gang, trykker du på «Vis alle» for å åpne hele listen og finne minnet ditt der.

img

Minnet åpnes og avspillingen starter i fullskjerm uten alternativer. Et enkelt trykk på skjermen viser en rekke tilgjengelige verktøy og alternativer. Trykk på «Mer»-knappen i øvre høyre hjørne.

img

Trykk deretter på «Administrer bilder» i menyen som vises.

img

Alle bilder eller videoer som er tilgjengelige i det minnet, vises. Alt som allerede er i minnet har en blå hake i nedre høyre hjørne av miniatyrbildet. Velg elementene du vil legge til, og trykk på Ferdig.

img

Hvis du har et bilde eller en video som du ønsket skulle være en del av minnene dine, men som ikke er i det kuraterte utvalget, kan du lage ditt eget. Du kan velge dine egne bilder og videoer og la Bilder-appen fungere sammen. Du trenger ikke å sortere manuelt i videomontasjen.

fjerne bilder

La oss se virkeligheten i øynene. Mesteparten av tiden vil Bilder-appen inneholde ett eller flere bilder du virkelig hater i minnet. Det som er bra er at du ikke trenger å ødelegge hele greia. Den kan enkelt fjernes fra minnet. Fjerning av dem fra minnet sletter dem ikke fra biblioteket. Det er flere måter å fjerne bilder fra minnet. Når du har fjernet bilder fra minnet, kan du alltid legge dem til igjen ved å bruke trinnene ovenfor.

Bruk alternativet «Administrer bilder».

Åpne minnet og trykk for å få frem alternativene på skjermen. Gå deretter til ‘Mer’-knappen (3 prikker-menyen) øverst til høyre.

Trykk på «Administrer bilder» i menyen.

img

Et bilde som er tilgjengelig i minnet åpnes. Elementer som allerede er en del av montasjen er merket med et blått rutenett. Trykk på bildet du vil slette for å fjerne merket. Trykk deretter på «Ferdig».

READ :  Slik endrer du raskt lekkede passord i Chrome for Android

img

Denne metoden er nyttig når du legger til og sletter flere bilder samtidig.

Skjul bilder mens du ser på minnet

Du kan også slette bilder fra minnet mens du ser på dem. Hvis du går gjennom minnene dine og finner et bilde du virkelig hater, er det best å slette det med en gang. Trykk på Minne for å vise alternativer på skjermen.

Trykk deretter på «Pause»-knappen nederst på skjermen for å sette minnet på pause for bildene du vil slette. Dette alternativet er bare tilgjengelig når minnet er satt på pause.

img

Trykk på «Mer» i øvre høyre hjørne av skjermen og velg «Skjul fra minne» fra menyen.

img

Bruk bla gjennom-alternativet

Noen ganger lager minnet en slags collage for noen bilder. Med andre ord viser den flere bilder samtidig på skjermen. Nå vil du slette ett av bildene fra dem. Når du ser på bilder, kommer alternativet ovenfor for å skjule bilder fra minnet ut av vinduet. I dette tilfellet trykker du på «Bla gjennom»-alternativet nederst til høyre på skjermen.

img

Når du trykker på Bla gjennom, fortsetter minnet å spille av i bakgrunnen med mindre du stoppet midlertidig mens du kan bla gjennom alle bildene i minnet på skjermen.

Trykk og hold bildet du vil slette.

img

Flere alternativer vises. Trykk på «Skjul fra minnet» for å slette det fra minnet.

img

Selv om Photos-appen samler minner for deg, gir den deg fortsatt mye kontroll over dem. I tillegg til å legge til eller slette bilder, kan du redigere tittel, undertittel, lengde, musikk, form og mer for å gjøre bildene dine mer personlige.

Ovenfor har vi sett hvordan du legger til eller fjerner bilder på iPhone. Vi håper denne informasjonen har hjulpet deg med å finne det du trenger.

Updated : 2022-09-22